Blooms out of the box – Kerst –

De tijd van kerstinkopen breekt weer aan, kom alvast in de kerstsfeer met deze Xmas out of the Box!

Met de Xmas out of the Box geef je verse mini kerstboompjes weg die iedereen in de kerststemming brengen. Het groenste, duurzaamste en vrolijkste cadeau voor kerst!

Deze Xmas out of the Box bestaat uit een robuuste houten Box gevuld met 3 kerstboompjes, LED-lampjes of houten kerstdecoraties, en diverse extra opties, zoals culinaire heerlijkheden, een cadeaukaart of een wenskaart voor de ontvanger.

De ontvanger van dit duurzame kerstcadeau vult de BloomsBox met water, hangt de kerstboompjes in het deksel en kan vervolgens de boompjes zelf versieren met de mee verstuurde lampjes en versiering. Met dit originele kerstcadeau komen jouw relaties en collega’s gegarandeerd meteen in kerststemming!

Wil je dit geschenk personaliseren met je eigen logo of tekst? Dat kan vanaf 10 stuks met een gravering. En wil je een persoonlijke boodschap meegeven? Dan voegen we een kaart toe met jouw bericht voor de ontvanger.

De stevige houten verzendverpakking is óók de plantenbak met een ingebouwd waterreservoir. Dit 3-in-1 ontwerp is duurzaam, milieuvriendelijk en handig voor de ontvanger. De kerstboompjes staan in een handomdraai in de BloomsBox te shinen. En het verpakkingsmateriaal wordt tot het minimum beperkt.

Op zoek naar een groen kerstcadeau in de ware zin van het woord? Dan is deze houten Box met kerstbomen het juiste cadeau voor jou!

En wat zo mooi is van dit kerstcadeau is dat de planten van kwekerijen uit Nederland komen en dat het ingepakt wordt bij Sociale Werkplaatsen.

Bekijk ook onze catalogi

Ontvang nieuws en product updates over (duurzame) promotie artikelen

Volg ons op: