SOXS – hippe wollen sokken gemaakt van ECO wol.

De Soxs zien er om te beginnen enorm hip uit, met hun schitterende pasvorm en de opvallende gekleurde merklabels. Maar ze zijn niet alleen mooi, de super zachte wol die afkomstig is van Nieuw-Zeelandse schapen wordt ook nog eens duurzaam vervaardigd, met respect voor het dier. Dit wordt ‘eco-wol’ genoemd. Verantwoord geschapen wollen sokken dus.

Hoewel de wol afkomstig is uit Nieuw-Zeeland, wordt het materiaal in Europa tot sok verwerkt. De finishing touch, het traditioneel met de hand labelen van het eindproduct, gebeurt in Nederland zelf. Lekker vertrouwd en dicht bij huis. Bij de productie van de sokken worden mensen betrokken met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Er zijn 3 soorten sokken beschikbaar – het hoge, middel en korte model. Het hoge model komt tot aan de knie, het middel model heeft de lengte van een normale sok en het korte model is een enkel sok.

Zowel voor de dames (36-41) en de heren (41-48) is er one size.

De SOXS worden geleverd in een mooie geschenkverpakking, die door elke standaard brievenbus past, met een standaard  SOXS ansichtkaart.

Om uw gift of product een eigen unieke tint te geven, bieden wij de mogelijkheid aan om uw eigen kaart, label en verpakking te ontwerpen. Zodat u hier uw eigen persoonlijke boodschap op kan vermelden. Tevens kunt u de labels en verpakking laten aansluiten op uw huisstijl of die van uw klant of relatie.

Wilt u hier meer over weten, neemt u dan contact met ons op.

De sokken kriebelen niet, hebben een goede pasvorm en kunnen op op 30 graden gewassen worden in de wasmachine.

Een (h)eerlijk, warm en duurzaam zakelijk cadeau!

 

Bekijk ook onze catalogi